Almalı Şarlotka

Ərzaqlar 
6 yumurta
1 st şəkər tozu
1\4 st xama
1 çay qaşığı soda
1\2 çay qaşığı sirkə
1,5 st un
1 paket şəkərli vanilin
5  ədəd böyük alma

Hazırlanma qaydası

1. Əvvəlcə almaları soyub  doğrayırıq.
2. Daha sonra qeyd olunan miqdarda şəkər tozu və yumurtanı mikserlə köpük halına gələnə qədər çalırıq .
3. Digər ərzaqları da əlavə edib qarışdırırıq. ( Sirkə ilə sodanı ayrıca qarışdırıb sonra əlavə edirik . Unu əlavə etdikdən sonra qaşıqla qarışdırırıq )
4. Sobanın qabına yağlı kağız səririk. Üzərinə isə doğranmış almaları düzürük.
5. Bunun üzərindən hazırlanan məhlulu tökürük.
6. Əvvəlcədən qızdırılmış  180 dərəcəli sobada 45 dəq bişiririk.
Hazır olub soyuduqdan sonra üzərinə şəkər kirşanı və ya  darçın səpin .  Nuş olsun !
Advertisements

Bir cavab yazın

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Twitter rəsmi

Twitter hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Google+ foto

Google+ hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

%s qoşulma