Ərzaqlar
200 gr marqarin
1 su stəkanı şəkər kirşanı
1 ədəd yumurta
1 paket qabartma tozu
1 paket vanilin
3,5 su stəkanı un
cem və ya şokolad yağı
Hazırlanma qaydası
1.Otaq temperaturundakı marqarini və digər ərzaqları bir qaba əlavə edib yumşaq xəmir hazırlayırıq.
2. 10 dəqiqə xəmiri gözlədirik. Sonra 3-5 mm qalınlığında yayırıq. Asand yaymaq üçün qurabiyə xəmirinin üzərinə sellofan material səririk və yaymağa başlayırıq. Bu cür yaydıqda səliqəli qurabiyələr alınır.
3. İstədiyimiz formada qəliblərlə kəsirik. Alt hissəni bütöv yumru kəsirik , üst hissəni isə dairə formasında kəsirik və ortasını hər hansı kiçik qəlibə kəsirik. Mən ulduz formasında qəliblə kəsmişəm.
4. Qabı azca yağlayırıq və hazırladığımız qurabiyələri bura düzürük.Əvvəlcədən qızdırılmış 170 C dərəcəli sobada 20 dəq bişiririk.
5. Qurabiyələr bişdikdən sonra bütöv olan qurabiyələrin üzərinə istədiyiniz cemi ( mən alma cemi istifadə etdim dadlı olur.) və ya şokolad yağını sürtürük və ortası qəliblə kəsilmiş qurabiyəni bunun üzərinə yapışdırırıq. Bir az gözlədirik ki, cemin dadı qurabiyə ilə birləşsin . Sonra dadına baxa bilərsiniz : )
Nuş olsun!
Bəh-bəh, nə ləzzətli və gözoxşayandı bunlar👍💐🌷🌹
Bəyəntərəfindən bəyənildi 2 şəxs
Çox sağ olun : ) Göründüyü qədər də dadlıdır əmin olun.
Bəyəntərəfindən bəyənildi 2 şəxs
What a lovely recipe 🙂 Thanks for sharing 🙂
Bəyəntərəfindən bəyənildi 1 şəxs
Thank you too : )
Bəyəntərəfindən bəyənildi 1 şəxs
😊
Bəyəntərəfindən bəyənildi 1 şəxs
Ellerinize sağlık harika görünüyor kurabiyeler 😊
Bəyəntərəfindən bəyənildi 1 şəxs
Çok teşekkürler
BəyənBəyən
Thank you for dropping by my blog.
Bəyəntərəfindən bəyənildi 1 şəxs
Thank you too : )
BəyənBəyən