Romaşka

cay-saati-papatya-kurabiye

Ərzaqlar 

250 qr yağ ( margarin )

1 st şəkər kirşanı

1 ç\q qabartma tozu 

1 paket vanilin

3 x\q kakao 

Aparana qədər un

 

Hazırlanma qaydası

Əvvəlcə otaq temperaturunda olan yağı şəkər kirşanı ilə qarışdırırıq. Sonra kakaodan başqa digər ərzaqların hamısını əlavə edərək yoğurub yumşaq xəmir əldə edirik. Alınan xəmir ikiyə bölünür , yarısına kakao əlavə edilir, yaxşıca yoğrulur. Daha sonra ağ və kakaolu xəmirlərin hər ikisini xırda hissələrə bölərək yumrulayırıq. Alınan yuvarlaq xəmirləri gül şəklində yagsız qaba düzürük. Əvvəlcədən qızdırılmış 180 dərəcəli sobada 10-15 deq  bişiririk. Nuş olsun !

Diqqət edilməli : Çox bişirilməməli və sobadan çıxan kimi qabdan götürülməlidir.

 

 

Advertisements

16 thoughts on “Romaşka

Bir cavab yazın

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Twitter rəsmi

Twitter hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Google+ foto

Google+ hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

%s qoşulma